Υπηρεσίες

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΑΞΙ

Αναλαμβάνουμε την άμεση και συνεχή ενοικίαση του ταξί σας, εξασφαλίζοντας την παροχή όλων των υπηρεσιών που διέπουν τη κυκλοφορία του.

Εγγυόμαστε την άριστη λειτουργία του οχήματος σας και τη συνεχή συντήρηση του ώστε να παρέχεται άμεση και ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού και του οδηγού. Τα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι πλήρως αξιόπιστα με εξειδικευμένους συνεργάτες, καλύπτοντας άμεσα τις ανάγκες του οδηγού.

Η εταιρία μας βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση για επαγγελματίες οδηγούς ταξί, με στόχο να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες βασιζόμενες σε ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αν είστε ιδιοκτήτης, εμπιστευτείτε μας για τη διαχείριση του ταξί σας, ώστε να απαλλαγείτε από τα επιπρόσθετα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης του οχήματος. Σας παρέχουμε σταθερό και εγγυημένο εισόδημα και την ασφάλεια εύρεσης ενός ικανού και κατάλληλου οδηγού για το ταξί σας.

pagoni-profil

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαθέτουμε ποικιλία οχημάτων παντός τύπου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις και να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Παρέχουμε ακόμη ευκολίες στον τρόπο πληρωμής.

ΑΓΟΡΕΣ

Αγοράζουμε άμεσα και απολύτως το όχημα σας, τοις μετρητοίς. Εμπιστευτείτε την εταιρίας μας για να πουλήσετε το ταξί σας και την άδεια του, γνωρίζοντας ότι δημιουργούμε επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με υπευθυνότητα και συνέπεια. Οι πληρωμές γίνονται αυθημερόν. Παράλληλα αναλαμβάνουμε όλες τις διεκπεραιώσεις.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 471, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ